Gezond tandvlees is de basis voor een gezond gebit. Bij Mondzorg op Maat helpen we u graag om een gezond gebit te krijgen en te behouden. In onze drie praktijken bieden we verschillende behandelingen aan, waarbij we gebruik maken van moderne apparatuur en de nieuwste technieken. Klik op een van de behandelingen voor meer informatie.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Wanneer u voor de eerste keer een afspraak maakt voor een behandeling bij Mondzorg op Maat, nodigen we u eerst uit voor een intake. Tijdens deze intake brengen we uw gebitssituatie in kaart middels een plaque- en bloedingsscore en een meting van de conditie van uw tandvlees. Vervolgens nemen we het mogelijke behandelplan en de bijbehorende kosten met u door.

Wanneer u het eens bent met het behandelplan, starten we met de behandeling(en). Dit varieert meestal van twee tot vijf bezoeken, totdat de mondhygiëne optimaal is.

Drie maanden na uw laatste behandeling, controleren we nogmaals de conditie van uw tandvlees en vergelijken we dit met de gemaakte metingen bij de intake. Aan de hand van uw ervaringen en wensen en de uitkomst van de onderzoeken, passen we het behandelplan waar nodig aan en plannen we vervolgbehandelingen in. Voor een goed, blijvend resultaat raden we ook aan om regelmatig terug te komen voor een controlebehandeling en/of nazorg.