U wilt graag een verzoek indienen om ingeschreven te worden bij Mondzorg op Maat. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor het maken van een eerste afspraak. Mocht u vragen hebben over uw verzoek? Neem dan contact op.

  ManVrouw

  Veelgestelde vragen:

  Nee, sinds 1 januari 2006 heeft u geen verwijzing meer nodig van uw tandarts. U kunt rechtstreeks een afspraak bij ons maken voor een behandeling.

  Natuurlijk kan het wel zo zijn dat uw tandarts u adviseert om naar de mondhygiënist te gaan. Veel mondhygiënisten en tandartsen werken in teamverband, zodat de behandelingen beter afgestemd kunnen worden en u dus betere zorg krijgt.

  Mondzorg op Maat heeft contracten afgesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Hierdoor ontvangt u voor iedere behandeling de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar, mits u een aanvullende tandartsverzekering heeft. Aangezien mondhygiënische hulp onder specialistische hulp valt en uit de aanvullende verzekering komt (dus niet uit de basisverzekering), wordt de eigen bijdrage niet aangetast.

  Uiteraard nemen wij de kosten voor de behandeling met u door tijdens de intake, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Voor verdere vragen over kosten, declaraties en vergoedingen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Ja, ook kinderen zijn van harte welkom bij Mondzorg op Maat! Klik hier voor meer informatie over onze kinderbehandelingen.