Na twee vestigingen in Vlaardingen en één vestiging in Schiedam, vond eigenaresse Anne van den Bos het de hoogste tijd worden om een vestiging te openen in haar eigen woonplaats ‘s-Gravenzande. Vanaf 5 januari 2021 is deze nieuwe vestiging van mondhygiënistenpraktijk Mondzorg op Maat te vinden aan Zandeveltplein 57 en staan de mondhygiënisten klaar met maar één doel: een gezond, pijnloos en stralend gebit voor iedereen.

Mondzorg op Maat neemt mondhygiënistenpraktijk J.G.D. Muilwijk over. Geen toevallige keuze; Anne van den Bos heeft tijdens haar studie mondzorgkunde veel van Jeanine Muilwijk geleerd op het gebied van mondzorg. Deze expertise wordt door het hele team benut bij zowel het behandelen van ontstoken tandvlees, het reinigen van het gebit als bij het bleken van tanden. Ook kunnen de allerkleinsten spelenderwijs wennen aan de tandartsstoel bij Mondzorg op Maat.

Mondverzorging is maatwerk, oftewel Mondzorg op Maat. “Iedere patiënt is uniek en geen gebit of klacht is hetzelfde. Wij bekijken daarom per patiënt welk behandelplan het beste bij zijn of haar situatie past.”, vertelt eigenaresse Anne van den Bos. “Voel je welkom in onze moderne mondhygiënistenpraktijk in ‘s-Gravenzande. Of je nu last hebt van een slechte adem, tandplak, verkleuring van het gebit of ontstoken tandvlees, wij helpen je graag om een gezond gebit te krijgen en te behouden.”

Een afspraak maken voor een behandeling in de nieuwe praktijk in ‘s-Gravenzande kan door te bellen met 010- 4270014 of bekijk de website voor meer informatie.