Introductie

Een gezond, pijnloos en stralend gebit voor iedereen: dat is waar we bij Mondzorg op Maat naar streven. Met behulp van goede mondzorg helpen we onze patiënten graag om een gezond gebit te krijgen en te behouden. Het liefst preventief, want voorkomen is beter dan genezen.

Mondzorg op Maat is per direct in verband met uitbreiding op zoek naar een mondhygiënist voor de versterking van ons team in Schiedam en Vlaardingen. Houd jij van werken in teamverband? En vind je persoonlijke aandacht voor patiënten belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben per direct ruimte voor een mondhygiënist voor 2 tot 5 dagen per week. De werkdagen zijn in overleg in te vullen.

Het team

Mondzorg op Maat bestaat op dit moment uit een team van drie ervaren mondhygiënisten, twee paro-assistenten en twee receptionistes. In onze praktijken in Schiedam en Vlaardingen werken we in een gezellig team aan hoogwaardige mondzorg.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. Als zelfstandige mondhygiënist ben je in de praktijk verantwoordelijk voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger.

Functie eisen

Je hebt de opleiding Mondzorgkunde afgerond en hebt bij voorkeur ervaring in de praktijk. Daarnaast heb je een passie voor mondzorg en voel je je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team en verwijzende tandartsen aan de beste kwaliteit mondzorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Sollicitatie

Ben je enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar anne@mondzorg-op-maat.nl o.v.v. ‘vacature mondhygiënist’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Anne van den Bos op 06-53890877